پنج شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت یک دسر خوشمزه هندی

در این مطلب شما با طرز تهیه بلالوت یا بلالیت، دسری هندی که بسیار هم خوشمزه است آشنا می شوید.

دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده و به عنوان صبحانه یا به عنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته (تخته) سرو می شود، مخصوصا برای اعیاد فطر و قربان بیشتر مرسوم هست.

 

مواد لازم برای بلالوت یا بلالیت :

 ورمیشل نصف بسته
 شکر  ۱/۴ پیمانه یا بیشتر بسته به ذائقه
 گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران  به میزان لازم

 

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت :

ابتدا ورمیشل را داخل آب جوش می ریزیم تقریبا دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداریم چون شکر آب می اندازد و ورمیشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن مقداری شکر می پاشیم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم تا شکر با تمام ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاریم دم بکشد تقریبا ده دقیقه تا یک ربع کافی است، بعد خاموش می کنیم و آماده است. من عاشق آن ته دیگش هستم که کاراملی شده با شکر.

 

طرز تهیه بلالوت,طرز پخت بلالوت

انتهای پیام / کد خبر37880

جستجو

نظرسنجی

آیا از عملکرد شوراهای شهر و روستای این دوره رضایت دارید؟

بارگذاری ... بارگذاری ...

آخرین اخبار